Na IJsland ook Gran Canaria failliet?

Een computer of compjoeter
Wij hadden begrepen dat IJsland failliet was.Toen wij dan ook een mailtje kregen met als onderwerp 'Gran Canaria sterk afgeprijsd!' dachten wij meteen dat het dus kennelijk slecht ging met Gran Canaria. Wij wisten niet eens dat het te koop stond en nu bleek het al sterk afgeprijsd te zijn. Dat riekt naar een opheffingsuitverkoop.

Toen wij het mailtje lazen, bleek dat echter als volgt te luiden:

"Geachte heer J fluitjes,

Gran Canaria is sterk in prijs verlaagd! Voor 295,- p.p. vertrekt u al op 19 en 23 november a.s. naar de bruisende badplaats Playa del Ingles. Dit is exclusief vliegtax en INCLUSIEF vlucht, accommodatie, transfers en toeslagen e.d. Grijp die kans en geniet voordelig met Vaya.nl.

Meer accommodaties bekijken op Gran Canaria. Klik dan hier!"

Aangezien wij hier geen "Geachte heer J fluitjes" hebben, krijgen wij de indruk dat er weer eens iemand ergens aan zo'n stom internetspelletje heeft meegedaan, zich daarbij J fluitjes genoemd heeft en een onzer emailadressen misbruikt heeft, om zelf van dit soort kutspam verschoond te blijven. Hij wordt bedankt.

15-11-2008 13.57 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere