Verburg is de volgende die vertrekt

Stommeling Jones als kamerclown
Nadat mevrouw Vogelaar (Minister? Staatssecretaris? Geen idee. Wat vergeet je zo'n nitwit toch snel) vertrokken was, was het wachten op de volgende kluns die het kabinet van Jeepee 'Brekebeen' Kreukel zou verlaten, en ziet: de volgende heeft zich aangediend.

Het is Minister Verburg (Landbouw, CDA), want zij:

"[...]weigert, met steun van het kabinet, uitvoering te geven aan twee moties van de Tweede Kamer over gentechnologie. De Kamer wil deze week een spoeddebat over de weigering van de minister."
Die krijgt dus een motie van wantrouwen aan haar broek en aangezien zij haar weigering baseert op de steun van het kabinet, geldt die motie van wantrouwen dus ook voor Jeepeetje het onbenullige premiertje en zijn vriendjes. Dat was Balkenende 666: TOEDELEDOKIE!

In de praktijk zal het er helaas wel weer op neerkomen dat de Tweede Kamer akkoord gaat met de niet gemeende excuses van de minister, of zelfs dat niet. Maar zitten blijven doet ze. Net als de rest van het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet van dienst. En het dan nog gek vinden dat er niemand meer is die vertrouwen heeft in de politiek en politici.16-11-2008 22.52 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere