Staatssecretaris Van Bijsterveldt op de onderbouwmanifestatie

Vandaag zijn we met de hele redactie naar de onderbouwmanifestatie (of Dé Onderbouwmanifestatie, zoals de organisatie het noemt) geweest.Staatssecretaris van Bijsterveldt (hé, was die nog niet weg? Merkwaardig) was er ook. Ze kwam iets in ontvangst nemen en het was ongetwijfeld reuze belangrijk, voor iemand, maar ons is even ontgaan wat het was. In haar korte toespraakje zei ze een paar dingen over teams en competentiegericht onderwijs die bij ons dermate verkeerd vielen dat onze oren er spontaan van dichtklapten, zodoende. Misschien dat een van de andere redactieleden het wel gevolgd heeft, maar wij dus niet.

Wij hadden wel het redactionele fototoestel bij ons, dus hier is de foto. Die stapel papier die de staatssecretaris daar heeft liggen, nam ze na afloop mee en dat zal dan dus wel het belangrijke document zijn. Het heet een 'monitor', meenden wij te verstaan en de staatssecretaris gaat het aanbieden aan de Tweede Kamer, of zo. De flauwe woordspeling van de week komt overigens bij dezen voor onze rekening: staatssecretaris Spoor Bijsterveldt. Hahahahahaha. Sorry.

Plaatje17-11-2008 15.27 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere