Hondelulle van NUjij.nl blokkeren zeikende fatsoensrakkerd

Bij ons stukje Hondelulle van NUjij.nl blokkeren Onze Stagiaire kwam zojuist de volgende reactie binnen:
"Wat ik vandaag op nujij.nl heb meegemaakt is echt niet te geloven. Er waren meerder reacties die beledigend waren en waarin ministers werden uitgemaakt voor van alles en nog wat. Dit meld ik netjes bij de redactie via de daartoe bestemde knoppen.

Na 3 uur hebben ze nog geen 1 reactie verwijderd en mensen lezen die reacties van andere en gaan daar nog een schepje bovenop, omdat ze denken dat kan. Stel ik in een reactie dat je iedereen mag beledigen kenbaar maar niet elkaar op nujij.nl wat denk je? in 1 keer een ban!! niet een waarschuwing ofzo!

Ben het hier niet mee eens! Weet iemand waar ik dit kan aankaarten? zijn er richtlijnen waar de redactie zich aan moet houden? de disclaimer van nujij kan ik niet vinden.
"
Aangezien wij zelf ooit op NUjij.nl actief waren als Zelfbenoemd Nationaal Webzeikerd, zult u ons niet horen zeggen dat je niet mag zeiken, maar je moet natuurlijk wel van tevoren bedenken waarover je zeikt en het ene gezeik is het andere niet. In ieder geval hebben wij deze reactie van het volgende commentaar voorzien:
"NOOT VAN UW CAPTAIN: Wat ons betreft kunnen ministers niet hard genoeg beledigd worden en had deze respondent gewoon niet moeten zeiken. Dat neemt niet weg dat de Hondelulle van NUjij.nl deze respondent niet hadden moeten blokkeren. Maar ja, daar zijn het Hondelulle voor, met een grote Ha!"
Wij hebben persoonlijk, sinds wij niet meer reageren op NUjij.nl al een tijdje geen last meer gehad van de redactie van NUjij.nl, behalve die ene keer toen wij een mailtje van ze kregen waarin ze ons ervan betichtten onder valse identiteiten aanwezig te zijn op NUjij.nl, waarna ze een aantal van onze vrienden en kennissen geblokkeerd hebben, wat best vervelend was, maar als zij dat willen doen en zo iedere discussie onmogelijk willen maken, moeten ze dat helemaal zelf weten.

En nu gaan wij een van onze vrienden vragen een link naar dit stukje te posten op NUjij.nl, onder een zo neutraal mogelijke kop, opdat hij er nu niet zelf ook onmiddellijk afgeflikkerd wordt. De redactie van NUjij.nl houdt er namelijk niet van als er op NUjij.nl verwezen wordt naar de censuur op NUjij.nl. Zielig, niet?18-11-2008 20.39 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere