Wel godverdomme: laat die godsdienstwaanzinnige lul oprotten

Stommeling Jones
Zodra Ernst 'Jezus is voor onze zonden gestorven en wie dat niet gelooft moet vervolgd worden' Hirsch Ballin zijn bek opendoet, komt er godsdienstwaanzinnig geraaskal uit.Zo ook vandaag. ''Samenleving en religie één geheel'', aldus de De Telegraaf. Alleen van zo'n kop krijgen wij al bloedgolven, zelfs nog voordat we doorhebben dat het Ernst 'als god zich wil laten beledigen is dat zijn zaak, maar ik ga het niet toestaan' Hirsch Ballin is die het zegt.
"DEN HAAG - Religie en de samenleving zijn niet twee gescheiden werelden. „Ze zijn onlosmakelijk verbonden, vervlochten, vermengd.” Dat zei minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie donderdag tijdens een toespraak in Den Haag. Hij nam daar het Handboek Religie in Nederland in ontvangst."
Rot godverdomme een eind op. Er zijn op dit moment nog een heleboel achterlijke figuren die in goden geloven, maar dat hoeft niet zo te blijven en met een beetje stimulans moet het best mogelijk zijn de religie geheel uit de samenleving te bannen, of het althans zo ver te krijgen dat wie nog religieus is, zich daar van ganscher harte voor gaat schamen, net zoals volwassenen die echt denken dat de Kerstman bestaat of dat de Paashaas eieren legt weten dat ze daar beter niet rond voor uit kunnen komen. Behalve als ze echt geschift zijn natuurlijk, zoals Ernst 'breng mij het hoofd van Stommeling Jones' Hirsch Ballin.

20-11-2008 18.03 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere