Redding nabij voor verdediging Vitesse

Stommeling Jones
Zojuist zaten wij met een aantal redactieleden naar Studio Stort te kijken, waarbij wij erin geslaagd zijn onze vaste columnist, die al een hele tijd geen column meer geschreven heeft, dus het predikaat, of predicaat, zoals sommige mensen zeggen, vaste columnist eigenlijk niet meer waardig is, doch dit terzijde, maar wel alles van voetbal, of althans verdedigen, zegt te weten, wat wij nog geloven ook, zodanig op te juinen dat hij op de webzijde van Vitesse het volgende mailtje heeft achtergelaten:
"Gaarne zou ik helpen de centrale verdediging van Vitesse op peil te brengen. Weliswaar is het hoogtepunt van mijn eigen voetbalcarrière samen te vatten als twintig minuten in de basis van Velox 3 (dat toen nog wel een selectie-elftal was) omdat iemand anders zich verslapen had en ik toevallig koffie stond te drinken in de kantine, maar toch.

Slechter dan het nu is, kan haast niet en ik doe het nog geheel gratis ook. Een aanbod dat u niet kunt weigeren, lijkt mij."

Wij zijn reuze benieuwd, of reuzebenieuwd, dat kan ook, en houden u op de hoogte.

06-12-2008 23.21 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere