Geen Irak-onderzoek nodig

De De Telegraaf heeft een stukje onder de kop 'Balkenende: Er is geknokt over Irak-onderzoek', waarin de De Telegraaf beweert dat de ZOON VAN DE ZON het volgende gezegd zou hebben:
"Er is bij de kabinetsonderhandelingen in 2006 geknokt over de vraag of er wel of niet een onderzoek moest komen naar de manier waarop Nederland in 2003 besloot om de inval in Irak politiek te steunen. Maar dat heeft niet geleid tot de conclusie dat dit onderzoek er zou moeten komen."
Natuurlijk is er niet geknokt over de vraag of er zo'n onderzoek moest komen. De ZOON VAN DE ZON heeft immers het besluit om de inval te steunen genomen IN ZIJN ALWETENDHEID, wat inhoudt dat HIJ wist wat HIJ deed en dat er nooit een onderzoek nodig is. Als de ZOON VAN DE ZON nu in ZIJN GOEDERTIERENHEID beweert dat er over zo'n onderzoek geknokt is, LIEGT HIJ, maar dat MAG HIJ, want HIJ MAG ALLES en bovendien doet HIJ het voor een goed doel, namelijk om de nitwit Wouter 'ja, die grap van die kabouter kennen we nou wel' de Boskabouter de hand boven het hoofd te houden.

Terwijl Sjors Dupje inmiddels spijt heeft van de inval, wil de ZOON VAN DE ZON van geen spijt weten, en terecht natuurlijk, want wat HIJ DOET, is WEL GEDAAN:

"De premier ziet geen aanleiding om zich aan te sluiten bij de woorden van de Amerikaanse president George Bush. Deze betreurde vorige week de slechte inlichtingen waarop de Verenigde Staten zich baseerden bij het besluit het land binnen te vallen."
De ZOON VAN DE ZON baseerde zich bij ZIJN besluit trouwens niet eens op inlichtingen, want die heeft HIJ in ZIJN ALWETENDHEID niet nodig. Om de volgende zin moet iedereen dan ook heel hard lachen: "Balkenende erkent dat ook Nederland kampte met een “lacune in de kennis” tussen 2002 en 2003." De ALWETENDE ZOON VAN DE ZON kampen met een "lacune in de kennis". Ha. HIJ heeft duidelijk ook een FEILLOOS gevoel voor humor.

Het maakt trouwens allemaal niets uit, want HIJ had duidelijk ZIJN eigen redenen om Saddam Hoessein omver te werpen, wat HIJ toch maar mooi voor elkaar gekregen heeft, en waar de Amerikanen best eens netjes dank U wel voor hadden mogen zeggen:

"[... het wel of niet aanwezig zijn van massavernietigingswapens was voor Nederland niet de reden om de inval te steunen, stelde de premier nog maar eens.

Voor Nederland telde dat toenmalig president Saddam Hussein VN-resoluties aan zijn laars lapte en weigerde mee te werken aan VN-onderzoek naar die wapens. Hij zette VN-inspecteurs het land uit en er lagen 128 onbeantwoorde vragen. Balkenende: “De bewijslast lag daar en niet hier.”"

Waar Sjors Dupje en de zijnen nog akkoord konden gaan met het aan de laars lappen van VN-resoluties, het weigeren van medewerking aan VN-onderzoek en het het land uitschoppen van VN-inspecteurs, was voor de ZOON VAN DE ZON de maat vol: er moest actie ondernomen worden en aan lulverhalen over massavernietigingswapens had HIJ geen boodschap. Het was zo al erg genoeg. Dat HIJ de enige ter wereld was die er zo over dacht zou en zal hem een rotzorg zijn en HIJ heeft er ongetwijfeld PERSOONLIJK voor gezorgd dat de USsen (inwoners van de US) het gewenste vervalste bewijsmateriaal kregen, opdat zij onder ZIJN BEZIELENDE LEIDING Saddam Hoessein te lijf durfden gaan. De mietjes.

Het laatste deel van het Detelegraafstukje luidt:

"De Eerste Kamer heeft afgelopen voorjaar 64 vragen over de kwestie aan de regering gesteld. Naar verwachting krijgt zij deze week antwoord."

Vragen stellen? Hoe durven ze. En dan nog antwoord verwachten ook? Een schande. De ZOON VAN DE ZON zou die eerstekamerleden met ZIJN VERNIETIGENDE BLIKSEMSCHICHTEN moeten treffen. Dat HIJ dat niet doet, is weer een bewijs van het feit dat ZIJN WEGEN voor ons, stervelingen, ondoorgrondelijk zijn.

Plaatje09-12-2008 15.43 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere