Cpt. Iglo van De Pers afgeschopt

Wij hadden de gewoonte om zo af en toe te reageren op de webzijde van De Pers.Aangezien wij meestal een uitgebreide mening hadden, die wij al op onze eigen webzijde hadden geventileerd, brachten wij doorgaans een skakel naar die eigen mening aan in het reactieveld op de webzijde van De Pers. De Pers meende ons daarom te moeten waarschuwen, want De Pers vond dat wij reclame maakten voor onze eigen webzijde en daar was De Pers kennelijk tegen.

Zojuist ontvingen wij het volgende eposteltje van De Pers:

"Geachte heer/mevrouw,

Enkele maanden geleden heb ik u een waarschuwing gestuurd en u daarin verzocht geen reclame meer te maken voor uw eigen website. Ik zie echter dat u nog steeds links naar uw eigen website op ons forum plaatst. Daarom moet ik u voor drie maanden blokkeren. Na deze drie maanden kunt u op eigen verzoek weer toegang krijgen tot het forum.

Met vriendelijke groeten,

Ferdinand van der Wal | IEX Support"

Ha. Als wij zouden willen, zitten wij binnen een paar seconden opnieuw op dat forum. Het is echter de geringe inspanning niet waard, want wij hebben geconstateerd dat er geen hond doorklikt op onze skakels en wij hebben de sterke indruk dat dat komt doordat de webzijde van De Pers niet zo erg druk bezocht is. Wij hebben dan ook zonder aarzelen het volgende mailtje teruggestuurd:
"Zak er maar lekker in met je flutsite.

Doei,

Cpt. Iglo"

En o ja: De Pers is nu natuurlijk de hondelulle van de week.

10-12-2008 17.23 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere