Nieuwe gotspe van Balkenende

Stommeling Jones als kamerclown
In de papieren De Telegraaf, die wij van uw en onze captain verplicht moeten lezen omdat wij schijnen te moeten weten wat er leeft onder de vijand, lezen wij op pagina 3 het volgende:
"Balkenende sprak [...] Ook wees hij erop dat burgers een overheid moeten kunnen vertrouwen en zich gehoord moeten voelen. Maar de vraag is volgens de premier niet hoe populair de overheid moet zijn. 'Alleen een overheid die eerlijk en open is over wat wel en niet kan, behandelt burgers als volwassen mensen. Op dat fundament groeit vertrouwen en betrokkenheid. Daar ben ik van overtuigd', aldus de premier."
Hier krijgen wij nou bloedgolven van. De neostalinistische godsdienstwaanzinnige snotneus zegt dus eigenlijk: "mijn streven om van Nederland een op godsdienstwaanzinnige leest geschoeide totalitaire staat te maken, waarin er niets meer kan en mag, moet gezien worden als 'eerlijk en open over wat wel en niet kan' en daarmee behandel ik burgers als volwassen mensen, waar ze dus nog dankjewel voor moeten zeggen ook. Dat ze een pleurishekel aan mij hebben, zal mij een rotzorg zijn."

Voor de gelegenheid hebben wij de favoriete foto van Wosjem Tsjasov hier onder geplaatst. Je hebt er verder nix aan en het lucht godverdegodverdegodver niet eens op ook. Bah.

Plaatje11-12-2008 12.17 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere