Lance Armstrong heeft de perfecte doping

Stommeling Jones
Lance Armstrong kan bij ons geen goed doen.Dat zeggen wij alleen maar om niet weer te hoeven beginnen met: "Wij hebben een schijthekel aan Lance Armstrong". Want een schijthekel aan Lance Armstrong, dat hebben wij. Wij waren dan ook reuzeblij toen die eikel oprotte uit het peloton en gestopt was met het wielrennen te verzieken.

Niet dat er aan het wielrennen nog veel te verzieken viel of dat de wielrennerij zonder Lance Armstrong niet in staat zou zijn te verzieken wat er te verzieken viel, maar toch waren wij blij dat Lance Armstrong opgerot was. Mogen wij misschien? Ja, dat mogen wij. (NOOT VAN UW CAPTAIN: Stommeling Jones is een van die zeldzame figuren die niet weten wat een retorische vraag is, doch wel gebruik maken van die stijlfiguur, met als gevolg dat hij zijn eigen retorische vragen beantwoord. Zoals u had gemerkt. Einde overbodige noot.) Maar nu is hij terug.

Voor ons maakt het niet zo gek veel uit, want wij zijn jaren geleden al opgehouden het wielrennen nog actief te volgen, doordat het dus volkomen verziekt is, maar toch worden wij er niet vrolijk van. Want wij hebben een schijthekel aan Lance Armstrong en we gaan die arrogante rotkop toch zappenderwijs tegenkomen, wat wij u brommen. Bloedgolven, derhalve.

Wij kwamen hier echter op, doordat we ergens lazen dat Lance Armstrong de afgelopen tijd (we zijn even vergeten hoe lang: gisteren, afgelopen week, twee weken, vorige maand, vorig jaar?) veertien keer gecontroleerd is op doping en dat ze nog niets hebben kunnen vinden. Wij nemen niet aan dat Lance Armstrong geen doping gebruikt, daar een van onze theorieën betreffende het profwielrennen is, dat ze allemaal doping gebruiken, wat wij ook helemaal niet erg vinden. Wij nemen derhalve aan dat Lance Armstrong de perfecte doping heeft gevonden en dat dat ook de reden is dat hij weer terug durft te komen. Als de doping niet op te sporen is, kunnen ze je er ook niet op pakken, per slot van rekening.

Wij vinden overigens niet dat doping het wielrennen verziekt. Doping hoort gewoon bij het wielrennen, zoals doping bij alle vormen van sport hoort. Wist u trouwens dat Alcibiades indertijd al gedonder kreeg omdat hij zijn paarden doping gegeven zou hebben? Neen? Moet u Plutarchus er maar op na lezen, want die was erbij. Of had het uit betrouwbare bron. Of zo. Maar goed: weg met Lance Armstrong.19-12-2008 10.44 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere