Gerard Kucharek heeft of zoekt ruzie met Mr. Kuijpers

Eerder op de avond kwamen wij via NUjij.nl weer eens bij de 'Vrienden van Matt Hoorn' terecht en nu vragen wij ons toch serieus af, wie die 'Vrienden van Matt Hoorn' toch wel zouden kunnen zijn.Als je zulke vrienden hebt, heb je geen vijanden meer nodig, bedoelen wij maar. Het desbetreffende stukje deed bij ons wel een belletje rinkelen overigens. In het stukje wordt een zekere Gerard Kucharek genoemd: "Deze week is een ongehoorde lastercampagne tegen advocaat Eric Kuijpers van start gegaan. De verantwoordelijken achter deze lastercampagne zijn de notoire lasteraars Gerard Kucharek en Matt Hoorn."

De naam Eric Kuijpers kwam ons ook bekend voor. Wij gaan hier niet het hele stukje van de 'Vrienden van Matt Hoorn' herhalen of bespreken, want wij zijn in ons archief gedoken en daar kwamen wij een eposteltje tegen van iemand die zich Gerard Kucharek noemde en ons het volgende liet weten:

"Oorlogen worden niet alleen gevoerd op het slagveld, maar ook in rechtbanken en op het internet. De Leidse Advocaat H.F.C. Kuijpers heeft tot grote afschuw van zijn vakbroeders zijn kwaliteiten geafficheerd op een wel heel ferm visitekaartje. Gewapend met een indringende blik, waarschuwt hij dreigend met de woorden: "eerst schieten, dan praten". Ondermeer internetverslaggever Peter Oltshoorn van www.leugens.nl en uitvinder Gerard Kucharek van www.xposednet.eu blijken niet zo onder indruk van deze agressie advocaat. De politiek en de overige advocatuur daarentegen wel: het regent klachten over mr. H.F.C. Kuijpers."
En of wij daarbij maar een zeer slecht gefotoshopt visitekaartje van die Kuijpers wilden afdrukken, wat wij, zoals u zich niet herinnert doordat u het niet eerder wist, dus niet gedaan hebben.

Dat was in juni en wij dachten: "hier doen wij verder nix mee, want die Kucharek spoort niet". Wij weten niet of wij gelijk hadden, maar zijn wel blij dat we zijn textje niet meteen geplaatst hebben. Het genoemde www.xposednet.eu is op dit moment uit de lucht. Wij weten niet wat voor waanzin er daar te zien is als het niet uit de lucht is, dus hebben wij geen skakel naar www.xposednet.eu aangebracht. Wel hebben wij hieronder een mooie schermfoto van wat er dus zo net nog te zien was:

Gerard Kucharek: spoort die man wel22-12-2008 00.31 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere