Schijnheilige klootzak

Stommeling Jones
Sinds uw en onze captain vergeefs heeft geprobeerd de idioten van de webzijde 'Wij blijven hier' een dikke vinger te geven omdat hij boos was over hun godsdienstwaanzinnigheid, hebben wij die zielige webzijde maar zo'n beetje linx laten liggen, ook al omdat ze nooit iets te melden bleken te hebben, behalve dat ze hier zouden blijven en dat wisten we al.Omdat het bijna kerstfeest is, hebben we besloten toch even aandacht aan Wij blijven hier te besteden. Kerstfeest is immers bij uitstek het feest van de hypocrisie, dus dat is een mooie aanleiding. Een mooier voorbeeld hebben wij toch al een paar weken niet meer gezien. Let op. Komt ie:
"Nieuwsflash: Opnieuw buschauffeur mishandeld!

En ja hoor. Opnieuw een gevalletje van zinloos geweld. Ook buschauffeurs in Groningen zijn niet langer meer veilig! K*tjongeren schijnen dus toch niet alleen in Gouda te wonen. Ik heb even alle persberichten, nieuwssites en fora bekeken maar nergens krijg ik informatie over de etnische achtergrond. Onze collega’s van GS en de TG vinden het NOG niet de moeite waard om over de mogelijke afkomst te berichten. Waarom niet? Ik hoop niet dat het Polen, Bulgaren, Nederlanders, Antilianen of Pakistanen waren. Laat het alstublieft Marokkanen zijn. Daarom even gebeld met politie Groningen. 0900-8844. Even afwachten dus! "

Dat de schrijver van het stukje te stom is om het woord kut te schrijven en denkt dat de u als * wordt gespeld, is vooral zijn probleem, dus dat signaleren we wel, maar daar vallen wij niet over. Waar wij wel over vallen is de hemeltergende hypocrisie die uit dit stukje spreekt. Deze schrijver, die zich Abdelkarim El Fassi noemt, zit immers stiekem ontzettend te bidden dat het geen Marokkanen zijn, omdat hij er net als iedereen van uitgaat dat het wel Marokkanen zijn en omdat hij nog niet ingeburgerd genoeg is (vooropgesteld dat het niet gewoon een autochtone dertiger of veertiger met een pseudoniem, een valse foto en teveel verkeerd onthouden idealisme is, natuurlijk, c.q. hij zijn rol erg goed speelt) om te begrijpen dat er een onderscheid is tussen de kleine aanwijsbare groep kutmarokkanen en de grote groep waar je helemaal geen last van hebt.

Omdat hij echter niet durft te garanderen dat het geen kutmarokkanen waren, roept hij de term kutjongeren in het leven en probeert hij er een andere draai aan te geven, waarbij hij het heeft over "collega's van GS en de TG". Geen idee welke collega's zo'n kutsite zou kunnen hebben, dus wie GS en de TG zouden kunnen zijn, ontgaat ons volkomen. Als het geen kutmarokkanen waren, waren het geen kutmarokkanen, wat zomaar zou kunnen, want klootzakken heb je overal, maar als het wel kutmarokkanen waren, lachen wij ons rot en ondertussen roepen wij Wij Blijven Hier uit tot de hondelulle van de week en plaatsen wij hier speciaal voor deze schijnheilige klootzak nog een keertje die eerdergenoemde dikke vinger. Van harte.

Plaatje23-12-2008 00.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere