Kabel ligt eruit in regio Utrecht

Onze correspondent in Overvecht laat ons weten:Gisteravond, oudejaarsavond dus, zaten wij naar Tineke Schouten te kijken en te ruzieën over de vraag of we de altijd hopeloos ongrappige Youp van 't Hek dit jaar toch maar eens weer een kansje zouden geven, toen plotseling het beeld uitviel en wij een enorme knal hoorden, vermoedelijk in die volgorde (in verband met de snelheid van het geluid en die van het licht, begrijpt u wel?).

"O," zei ik kalm: "die hebben een kabelhuisje opgeblazen." Nu weet ik niet eens zeker of er zoiets als een kabelhuisje bestaat, maar ik had dacht ik wel eens van een hoogspanningshuisje of een elektriciteitshuisje of zoiets gehoord, dus dit leek me wel een mooie laconieke enigszins ingewijd klinkende opmerking. En zo niet, dan niet.

In ieder geval bleek vanochtend dat de kabel er nog steeds uitligt. Volgens Ziggo (na de mededeling: "er is een storing in uw regio". Zonder te zeggen hoe groot die regio is. Heel handig.) zal het euvel in de loop van de middag zijn verholpen, dus het Nieuwjaarsspringen uit Garmisch-Partenkichen kan ik dit jaar wel op mijn buik schrijven, wat niet zo erg is, want daar kijk ik sowieso al jaren niet meer naar. Overigens ben ik nu natuurlijk blij dat ik niet zo'n handig drie-in-één (televisie, internet, telefoon) abonnement heb, want dan zit je mooi gesjochten.

Als er werkelijk iets opzettelijk opgeblazen is, kan ik daar slechts het volgende over zeggen: "Grutjes-nog-an-toe, wat sommige mensen er al niet voor over hebben om niet naar Youp van 't Hek te hoeven kijken."01-01-2009 11.54 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere