Tweede digitale burgerinitiatief wil verbod Groen Links

Stommeling Jones met een helm op
'Eerste digitale burgerinitiatief wil vuurwerkverbod', aldus de NRC.Natuurlijk is het idee weer afkomstig van die chagrijnige klootzakken van Groen Links die ieders leven tot een vervelende saaie boel willen maken, omdat dat goed is voor de doodshoofdvlinder, de korenwolf en de twaalfvingerige vuursalamander.

Vandaar dat wij het 'Tweede digitale burgerinitiatief' gestart zijn, dat pleit voor een totaalverbod van Groen Links en aanverwante hufters.

Groen Links en sympathisanten van Groen Links moeten worden verboden. Dat is de inzet van het tweede digitale burgerinitiatief in Nederland.

Het plan is gelanceerd door de Opinieleiders Stommeling Jones, de Grote Vrager, onze stagiaire, het dochtertje van Onze Stagiaire, Albert de Alligator, Jan van de Technische Dienst en Wosjem Tsjasov. Als 40.000 mensen het voorstel onderschrijven, moet de Tweede Kamer het in behandeling nemen.

Sinds vandaag is het mogelijk dat mensen een voorstel via internet ondertekenen. 'Meer plezier met minder Groen Links' is daarmee het tweede digitale burgerinitiatief in Nederland.

De Opinieleiders vinden dat het leven al vervelend genoeg is zonder dat die hufters van GroenLinks alle lol proberen te verbieden. Alsof het kabinet niet al erg genoeg is. Uit een peiling die Opinieleiders.nl zojuist door De Grote Vrager heeft laten verrichten, blijkt dat een ruime meerderheid van de Nederlanders (99 tegen 1 procent) voorstander is van een verbod op GroenLinks. Dat zal ze leren.01-01-2009 15.39 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere