Moslims moeten hun mond houden in het vliegtuig

Als het volgende verhaal waar is, is het behoorlijk bezopen.Wij hebben het van CNN, waar het op de site staat onder de kop ''Safest' seat remarks get Muslim family kicked off plane'. Het gaat om een stelletje godsdienstwaanzinnigen uit de moslimhoek, onderweg naar een conferentie van godsdienstwaanzinnigen. Ze wilden per vliegtuig reizen, waar ze netjes voor betaald hadden ook.

Ze vlogen met AirTran, dachten ze, want ver kwamen ze niet. Ze waren namelijk zo dom om voor de start in het vliegtuig met elkaar te praten en te overleggen welke plaatsen het veiligst waren. En dan kan je honderd keer gewoon Amerikaans staatsburger zijn, je ziet er uit als een moslim en dus ben je eng. Zo werkt dat tegenwoordig in Amerika. Het gevolg was dan ook dat iemand, kunnen ook verschillende personen zijn geweest, de FBI erbij haalde, waarop de FBI de staatsgevaarlijke individuen uit het vliegtuig plukte.

En dat ze staatsgevaarlijk waren, sprak vanzelf, want ze zagen er uit als moslims (dat gokken we trouwens, maar ze waren op weg naar een religieuze conferentie, dus de kans dat ze er als moslims uitzagen, is vrij groot. Het zal per slot van rekening geen conferentie van de mormonen geweest zijn).

"WASHINGTON (CNN) -- A Muslim family removed from an airliner Thursday after passengers became concerned about their conversation say AirTran officials refused to rebook them, even after FBI investigators cleared them of wrongdoing.

Atif Irfan said federal authorities removed eight members of his extended family and a friend after passengers heard them discussing the safest place to sit and misconstrued the nature of the conversation."

Er bleek niets aan de hand te zijn en nu heeft de familie ruzie met AirTran, omdat ze niet met een volgende vlucht meemochten en ook niet met de vlucht erop. Of die daarna.
" Irfan said he believes his family is owed an apology.

"Really, at the end of the day, we're not out here looking for money. I'm an attorney. I know how the court system works. We're basically looking for someone to say... 'We're apologizing for treating you as second-class citizens.'""

De wijze les die hier te leren valt, is: moslims moeten hun mond houden in het vliegtuig. In ieder geval in Amerika.

02-01-2009 11.39 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere