Fuck John Cleese

Een onzer lezers laat ons weten:
"Waarschijnlijk ben ik een van de weinige Nederlandse Monty Pythonfans die niet alleen Russisch gestudeerd heeft, maar ook nog een tijdje aan de kost gekomen is als leraar Engels en het dan ook nog in zijn hoofd haalt om John Cleese een mailtje te willen sturen met de mededeling dat de Russische soundtrack op de DVD van 'Monty Python and the Holy Grail' zoals vervat in 'Montys EnzykloPythonia' bij mij bijzonder goed gevallen is.

Toen ik zijn webzijde gevonden had, bleek ik allerlei plugins nodig te hebben, die voor mijn Firefox onder Ubuntu op mijn iBook G4 (PPC, u weet wel) waarschijnlijk niet te vinden zijn, maar ik heb niet eens de moeite genomen. Mensen, houdt het simpel. Leeft met vlag en wimpel. En van het mailtje heb ik maar afgezien, want zonder plugins kon ik sowieso zijn mailadres niet vinden. Fuck John Cleese dus. In dit geval. In alle eerbied. Maar toch."

Tsja. Onze lieve heer zou vreemde kostgangers hebben als hij bestond. Wij wensen deze lezer beterschap.

06-01-2009 00.28 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere