NationaleVacaturebank.nl heeft maar één vacature

Wie niets weet kan zich nooit vergissen
Onze voormalige vaste columnist, die zijn eigen weg lijkt te willen gaan en aan het schrijven van zijn vaste column alvast een hele tijd niet meer toegekomen is, heeft zich om hem moverende redenen (hij zoekt iets in het onderwijs, schijnt, en waarom mag joost weten) ingeschreven op een webzijde die zich 'De nationale vacaturebank' noemt.

Naar wij van hem vernomen hebben, ontving hij gisteravond "voor de zoveelste keer dezelfde kutvacature", waarvoor hij niet vond dat hij in aanmerking kwam, zoiets. Hij had de desbetreffende organisatie al eens laten weten dat hij niet in aanmerking kwam, of wilde komen, wat hetzelfde is, en vanavond werd hij boos. Toen heeft hij onderstaand mailtje verzonden:

"Hou eens op.

Nou krijg ik al wekenlang vrijwel iedere dag dezelfde vacature binnen.

Zelfs uw stompzinnige, want dat moet het wel zijn, computerprogramma, want dat moet het wel zijn, zou toch nu godverdegodverdegodver wel geconstateerd mogen hebben dat de vacature 'Teamleider bedrijfsadvies land- en tuinbouw ' mij al eens is toegestuurd. Om het voorzichtig te zeggen.

Mocht u een vacature databaseanalist of accountmanager hebben, dan houd ik mij aanbevolen.

Maar vooralsnog ben ik gewoon boos.

Groet,

[Naam verwijderd, maar laat zich raden]"

Wedden dat het nix uithaalt?

10-01-2009 10.44 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere