Celldorado.com, de hondelulle van de week

Wij zaten wat rond te kijken op de webzijde van de Darwin Awards, omdat wij vandaag een verhaal gelezen hadden dat volgens ons wel voor een eervolle vermelding in aanmerking kwam.Op eerder genoemde webzijde viel ons een advertentie op, waarvan wij hieronder een screenshotje afbeelden:
Celldorado.com: de hondelulle van de week
Wij zijn zo stom geweest om daarop door te klikken, waarna wij een paar buitengewoon stomme vragen moesten beantwoorden, wat we nog gedaan hebben ook. Wij werden pas echt boos toen bleek dat de werkelijke IQ-test was, of wij stom genoeg zouden zijn om ons mobiele nummer te verstrekken aan een ons overigens onbekende adverteerder op Internet. Welnu, zo stom zijn wij nou ook weer niet. Wij hebben slechts met hoofdletters "FUCK YOU" ingevuld en hebben het desbetreffende scherm gesloten. Bij dezen benoemen wij de adverteerder, Celldorado.com tot hondelulle van de week.
Celldorado, de hondelulle van de week12-01-2009 21.04 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere