Tom Cruise en John Travolta hebben een psychiater nodig

Deze man zweeft niet
Wij hadden ons nooit zo verdiept in de Scientology en wisten er niet veel meer van dan dat het een eng clubje is, waar wij liefst met een grote boog omheen lopen.Toen wij echter internet over fietsten op zoek naar informatie over Arjan Dokelaar kwamen wij het woord 'Scientology' nogal vaak tegen en vandaar kwamen wij terecht bij de term 'scilon', waarvan wij hier een definitie citeren:
"A follower of L. Ron Hubbard and the "Church" of Scientology.

The term is a play on "Cylons," the robotic invaders in Battlestar Galactica. It is particularly appropriate because Hubbard was a science fiction writer, and the top-seekrit "OT levels" are based on the belief that we are infected with "body thetans," the confused, immortal souls of space aliens who became disoriented 75,000,000 years ago when the evil space warlord Xenu brought them to Earth (or Teegeeack, as it was known then), dropped them into volcanoes and blew them up with nuclear weapons.
"The Scilons tried to talk me into taking a Free Personality Test.""

Extrapolerend vanuit het kleine beetje kennis over Scientology dat wij inmiddels denken te hebben, komen wij tot de conclusie dat de beroemde scilons Tom Cruise en John Travolta denken dat ze beestjes in hun hoofd hebben en dat een derderangs sciencefictionschrijver god was, zoiets. Reden genoeg voor een bezoekje aan de psychiater, lijkt ons. Een roestvrijstalen dwangbuis en een stevige dosis psychofarmaca helpen misschien.

Bij Southpark hebben ze trouwens ooit een heel leuke aflevering gemaakt, waarin de scilons bespot werden. Hij is hier te zien. En de wikipedia heeft er een stukje over: 'Trapped in the Closet (South Park).'18-01-2009 15.21 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere