Gristenhonden maken winkeliers kapot

Stommeling Jones
In de papieren editie van de De Telegraaf van vandaag lezen wij: 'Winkeliers bang voor ontslagen'.Het blijkt te gaan om ontslagen als gevolg van het afschaffen van de koopzondag. En wie wil die koopzondag afschaffen? Juist: het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet Balkenende 666. In eerste instantie zeggen de desbetreffende gristenhonden nog net niet dat ze de hele koopzondag willen verbieden, maar daar werken ze natuurlijk wel naar toe.

Vervolgens gaan ze alle werk op zondag verbieden en als ze dat voor elkaar hebben, wordt voortaan van iedere nieuwe Nederlander geëist dat hij zich in het kader van de 'inburgering' (GATSIE!) tot gristenhond laat bekeren en iedere zondag naar de kerk gaat, want de dominee mag op zondag wel werken, schijnt.

Wij eisen de scheiding van kerk en staat. Wij eisen bovendien dat het godsdienstwaanzinnige partijen verboden wordt deel te nemen aan verkiezingen. Daarnaast eisen wij een verbod op godsdienstwaanzinnige scholen. Maar ja, naar ons luistert godverdomme nooit iemand, dus vanmiddag gaan wij maar weer eens een rondje maken door de gemeenten met een vloekverbod, om daar luid en duidelijk van ons te laten horen.

En voor de goede orde: wij hebben een schijthekel aan alle vormen van godsdienstwaanzin, dus of iemand aanhanger is van God, Jezus, Allah, Mohammed, Xenu, Lou de Palingboer of Kabouter Plop, om er maar eens een paar te noemen, maakt ons geen moer uit.19-01-2009 09.17 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere