Tom Cruise is GOD

StommelingJones
De meeste films van Tom Cruise zijn volkomen kut en de rest doet ons vrij weinig. Alleen in Rainman vonden wij het mannetje (wij schatten dat hij ongeveer een meter vijftig is, een hele kop kleiner dan Dustin Hoffman in ieder geval) redelijk acteren, menen wij ons achteraf te herinneren, waarbij wij wel moeten zeggen dat wij toen met een aantrekkelijke dame in de bioscoop zaten en dat wij een belangrijk deel van de film gemist denken te hebben (ergens tussen het begin en het eind ontbreekt er minimaal anderhalf uur, zoiets).

Wij vinden zijn pogingen om ons te doen geloven dat hij geen homo is eerder aandoenlijk dan misselijk makend. Hij heeft, menen wij ons te herinneren, wel eens een proces gewonnen tegen een blad dat gezegd had dat hij homosexueel was. Waarom je om die reden een proces zou aanspannen, ontgaat ons, tenzij je homofoob bent en denkt dat homosexualiteit een ziekte is die je kunt krijgen doordat een ander zegt dat je hem hebt (denk daar maar even rustig over na).

In het verleden hebben wij Robbie Williams, die volgens onze stagiaire overigens ongeveer één meter tachtig groot is, dus een meter langer dan Tom Cruise, HOT genoemd, waarbij HOT stond voor "Homosexuele Overcompenserende Tuinkabouter". Het is niet dat wij bang zijn om een proces van Tom Cruise aan de broek te krijgen, maar toch noemen wij hem geen Homosexuele Overcompenserende Tuinkabouter. Tom Cruise is namelijk van de Scientology en de Scientology is een gevaarlijke sekte, hoewel ze dat zelf ontkennen.

Tom Cruise is dan ook niet zozeer HOT als wel GOD: Geschifte Overcompenserende Dwerg.20-01-2009 02.27 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere