Wilders schiet omhoog in de peilingen

Stommeling Jones als kamerclown
Geert Wilders mag dan een wat dommige klungel lijken, waarschijnlijk is hij dat ook.Het ging de laatste tijd niet zo goed met Wilders in de peilingen, dus hij had dringend een publiciteitsstunt nodig en die heeft hij geheel gratis gekregen van het gerechtshof in Amsterdam.

Iedereen was Geert's filmpje al lang en breed vergeten (onze bijbelfilm trouwens ook en die was beter) en niemand kon zich nog herinneren dat hij de koran met Mein Kampf had vergeleken en daaruit abusievelijk de conclusie had getrokken dat de koran ook verboden zou moeten worden, in plaats van dat Mein Kampf zou moeten mogen, maar nu weet iedereen het weer.

Wij kennen iemand die de koran heeft gelezen en die er een hobby van maakt moslims met de meest moorddadige citaten om de oren te slaan, gewoon om te pesten, want verder heeft hij niets tegen moslims, en als wij hem zo horen vertellen, moeten wij tot de conclusie komen dat Wilders in zijn vergelijking de koran ernstig tekortgedaan heeft: Mein Kampf is in ieder geval een stuk minder gewelddadig.

Nu het gerechtshof besloten heeft dat Wilders toch vervolgd moet worden, kan deze Limburgse sukkel de rol spelen die hem zo goed ligt: de voorvechter van het vrije woord en de dappere strijder tegen de voortschrijdende islamisering van Nederland. Nu zal het ons een rotzorg zijn welke godsdienstwaanzinnigen het voor het zeggen hebben, want wij zijn altijd de lul, maar dat geldt niet voor een heleboel van onze autochtone landgenoten. Die schijten tweehonderdzesenvijftig bruintinten bij de gedachte dat ze binnenkort, want zo presenteert Geert het, vijf keer per dag met de reet omhoog en het gezicht naar het oosten moeten gaan liggen voor een onduidelijk ritueel, terwijl daar best overheen te komen valt.

Daar komt nog bij dat de islam, zo ver wij weten, maar wij hebben er ons niet intensief of extensief in verdiept, eigenlijk helemaal niet, dus dat zegt nix, een stuk makkelijker met leugens en schijnheiligheid omgaat dan het calvinisme en zelfs makkelijker dan het katholicisme, dat er, getuige mensen als van Agt, Lubbers, afijn, noem maar op, toch ook wat van kan. Wij zijn dus nergens bang voor, want toneelspelen kunnen wij wel en dat wordt in de islamitische cultuur hogelijk gewaardeerd, vooral als ze het niet doorhebben. De sukkels.

De belangrijkste oorzaak van het feit dat Wilders nu omhoog schiet in de peilingen, is dat zijn tegenstanders nu allemaal weer heel luid van zich laten horen, waardoor zijn medestanders en vooral zijn potentiële medestanders hem, en daarmee zichzelf, aangevallen menen te zien worden en zich spontaan om hem heen zouden willen scharen. Geert Wilders mag dus het gerechtshof heel dankbaar zijn en ook mensen als bijvoorbeeld de godsdienstwaanzinnigen van Wij Blijven Hier, die niet alleen zo dom zijn om te roepen 'Fatwa: Wilders toch vervolgd!', niet beseffend dat alleen het gebruik van het woord fatwa Wilders vijf zetels extra op zou leveren, als iemand hun webwerf zou bezoeken, wat wij wagen te betwijfelen, maar ook nog hun stukje beginnen met een te triomfantelijk:

"De wonderen zijn de wereld nog niet uit, Praise the Lord, Yes we Can! en nog veel meer van dat alles... Wilders wordt dan toch vervolgd."
De grootste grap is, dat Wilders in een typische win-winsituatie gemanoevreerd is: als hij veroordeeld wordt, is hij de held en als hij niet veroordeeld wordt, is hij helemaal de held. Daar hadden ze bij Wij Blijven Hier nog niet aan gedacht, willen wij wedden.Plaatje

21-01-2009 23.36 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere