Somaya Akachar promoveert op omgangsvormen in de politiek

Waarom de mensen van Wij Blijven Hier zo graag hier willen blijven, ontgaat ons, want volgens Wij Blijven Hier deugt er hier helemaal nix en zal er ook helemaal nix deugen voordat de sharia is ingevoerd en dat duurt nog wel een paar weken.

A propos een paar weken: wij moesten onbedaarlijk lachen om 'Ze hebben een nieuw doelwit erbij'. Daarin zeurt Somaya Akachar wat over PVVjer Brinkman die van haar de minister-president van Aruba geen lafaard had mogen noemen. Natuurlijk ziet ze kans om uit het niets Israël er nog even bij te halen, want dat hoort zo, op Wij Blijven Hier. Waar wij echter zo om moesten lachen, was de volgende zinsnede:

"Ik doe al drie weken onderzoek naar de omgangsvormen in de politiek en iedere dag sta ik weer op scherp om dit soort incidenten te ontrafelen."
"Ik doe al drie weken onderzoek". "AL DRIE WEKEN". DRIE HELE WEKEN MAAR LIEFST. Volgende week ligt haar proefschrift, waarin zij dit gedegen onderzoek gedetailleerd beschrijft en uitwerkt, in de winkels. Drie weken. Dat wordt een bestseller, kan niet missen.

22-01-2009 10.53 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere