Cpt. Iglo stelt scholieren.com een vraag over Arjan Dokelaar

Wie niets weet kan zich nooit vergissen
Wij kenden de webwerf Scholieren.com al een hele poos aangezien onze correspondenten in het onderwijs nogal eens geconfronteerd worden met werkstukken die bij nadere beschouwing van genoemde webwerf afkomstig blijken te zijn.

Onze De Grote Vrager vroeg ons, contact op te nemen met Scholieren.com, en wel omdat hij vond dat Arjan Dokelaar van die webzijde afgeschopt zou moeten worden. Na een korte discussie, die wij gewonnen hebben, omdat wij hier nu eenmaal de baas zijn, was De Grote Vrager het ermee eens dat het niet aan ons is te bepalen of iemand ergens gebannen moet worden, maar dat we wel kunnen vragen wat de desbetreffende webwerfopzichter (of webmaster, zoals sommige mensen zeggen) er zelf van vindt. Wij hebben Scholieren.com derhalve het volgende eposteltje doen toekomen:

"L.S.,

Op uw website is een gebruiker actief (geweest?) onder de naam Arjan Dokelaar (zie http://forum.scholieren.com/search.php?s=4ca9668f8d17c48eb1a19e17eb713fbc&searchid=2983800 ).

Ik heb reden om aan te nemen dat hij zich ook Mitch Plat / Science Japan ( http://forum.scholieren.com/showthread.php?s=4ca9668f8d17c48eb1a19e17eb713fbc&t=1726126&highlight=mitch+plat ) noemt.

Deze 'Arjan Dokelaar' bespamt een aantal sites in Nederland met steeds dezelfde anti-psychiatrische stukjes.

Misschien kunt u zijn stukjes eens bekijken, om te zien of ze wel op uw site thuishoren/geaccepteerd zouden moeten worden.

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"

Wij weten niet of Scholieren.com actie gaat ondernemen, maar wij hebben in ieder geval ons best gedaan. En meer dan je best kun je niet doen, nietwaar?

26-01-2009 18.08 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere