Roep om vertrek Balkenende steeds luider

Balkenende moet opstappen.Wij hebben dat altijd al gevonden, maar vandaag vinden wij het nog meer dan anders. Dat komt door Stommeling Jones, die zich het afgelopen weekeinde zo'n beetje verdiept heeft in de invasie in Irak en vanochtend de redactie binnenkwam met de mededeling dat Balkenende in zijn ogen onmiddellijk weg moest.

Dat is het probleem niet. Het probleem is dat hij die mededeling om de zoveel minuten meent te moeten herhalen, waarbij hij er iedere keer iets meer volume ingooit, om het zo maar eens te zeggen. De roep om het vertrek van Balkenende wordt hier letterlijk steeds luider en wij kunnen er niet meer tegen. Bovendien is het dochtertje van onze stagiaire nu vreselijk aan het huilen geslagen omdat "ome Stommeling" zo loopt te schreeuwen. Laat ons hopen dat Stommeling Jones straks zo hard schreeuwt dat hij er schor van wordt, want dat onze vooral door hemzelf zeer gewaardeerde premier de eer aan zichzelf houdt en vertrekt, lijkt ons sterk, te meer daar hij inmiddels heel Nederland een spreekverbod probeert op te leggen, om te voorkomen dat iemand er achterkomt dat de Nederlandse deelname aan de invasie in Irak gewoon een kwestie van handjeklap is geweest. Alsof iemand nog denkt van niet. Ha.

Plaatje02-02-2009 14.31 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere