Firefox 3.0.6.: heeft Firefox zichzelf kapotgemaakt?

Een computer of compjoeter
Lekker is dat.Eerder op de dag hadden wij plotseling problemen met Firefox, onder Ubuntu op een iBook G4. Wij hadden, afgezien van het ontbreken van een paar plug-ins, onder andere voor dat stomme Flash, nog niet eerder noemenswaardige problemen met Firefox gehad en nu dus wel.

Wij denken dat het komt doordat wij opgewaardeerd hadden naar versie 3.0.6. Nu knalt dat stomme Firefox er om de haverklap uit. Het ligt waarschijnlijk niet aan ons, maar aan Firefox. Nou, dan maar weer Opera. Dat werkt tenminste.

TOEVOEGING: Da's raar: nu blijkt dat de versie van Firefox die wij onder Mac OS X draaien inderdaad 3.0.6. is, maar volgens de Firefoxversie die wij onder Ubuntu 7.10 (hoger is er niet voor de PPC) gebruiken, is dat Firefox 2.0.0.19. Maar dat is wel de Firefox die plotseling raar is gaan doen. Is die dan niet geüpdeet? Onder Mac OS X hebben we er sinds de update nog geen problemen mee gehad, maar dat kan ook komen doordat we er sindsdien nauwelijks iets mee gedaan hebben. Kortom: we snappen er niets meer van en typen dit in Konqueror, omdat we Opera niet zo gauw konden vinden. Waarschijnlijk hadden we dat geveegd omdat Firefox het zo goed deed. Nou, daar zijn we dan mooi klaar mee. Fijn spul, computers.

Iemand anders heeft er ook problemen mee: 'Firefox done gone and busted itself'. En eerlijk gezegd: onze kop is een variatie op die van hem.

05-02-2009 20.53 | Door: Technische Dienst

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere