Stopkindersex verplaatst website. Of niet? Of toch?

'Yvonne van Hertum heeft problemen', schreven wij eerder op de avond, of in de nacht, zoals sommige mensen zeggen.Eén onzer trouwe lezers wist ons echter te melden dat wij niet goed opgelet hadden. Goed, hij zei het niet letterlijk en misschien bedoelde hij het ook niet zo, maar het kwam er wel op neer:
"niet om het een of ander, de journalistieke kwaliteiten van cpt iglo staan buiten kijf, maar wellicht is jullie capo vooruit te branden als hij via een omweggetje - http://stopkindersex.webs.com/apps/photos/ - op de tronie van een van zijn matrozen stuit."
Aangezien onze "matrozen", Vissticks, schoonmakers, kantinemedewerkers en ander personeel het uitsluitend met volwassenen (van allerlei kunne, inclusief verschillende wollige diersoorten) doen en het dochtertje van onze stagiaire nog niet weet waar het over gaat, kwamen wij op de aangeduide webzijde geen bekende gezichten tegen.

Wij danken deze trouwe lezer evenwel voor zijn bijdrage en wij gaan ook deze nieuwe webzijde in de gaten houden. En u weet: als wij een webzijde in de gaten houden, is hij in no time uit de lucht. Dat geldt dus inmiddels ook voor http://stopkindersexnu.wordpress.com/. Ongetwijfeld eveneens een product van de zielige van Hertum. Wij zijn benieuwd.10-02-2009 01.25 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere