Yvonne van Hertum achter elkaar op haar bek

Yvonne van Hertum heeft grotere problemen dan wij toch al dachten.Naar het zich nu laat aanzien, heeft zij haar webwerf moeten verplaatsen en is haar dat niet zo erg gelukt als zij wel had gehoopt, om het voorzichtig te zeggen. Op dutchpedophilesexposed.wordpress.com kwamen wij bijvoorbeeld de volgende mededeling tegen:
"This blog has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service.
You can create your own free blog on WordPress.com."
This blog has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service.
En dat terwijl wij erheen verwezen waren vanaf http://stopkindersex.webs.com/, middels de text:
"BELANGRIJKE MEDEDELING.

VERHUISBERICHT

Het succes van het Amerikaanse Dutch Pedophiles Exposed (DPE) is door alle Nederlandse media aandacht groter dan van te voren was ingeschat. DPE is druk bezig haar eigen server optimaal in te richten. Voor voorlopig moet u het doen met deze testomgeving van DPE, voordat u op het eigen serverpark terecht kunt. Met klem wijzen wij iedereen erop dat DPE slechts aan Yvonne van Hertum / SKS een informatiekanaal heeft en dat DPE zelf verantwoordelijk is voor haar project. Klachten of inhoudelijke vragen kunnen uitsluitend per e-mail worden ingezonden,of bel 06-305 99 868"

Stop Kindersex, alias Yvonne van Hertum, gaat dus zogenaamd aan zijn eigen succes ten onder, maar heeft er ook zogenaamd helemaal nix mee te maken. Erg hè?

10-02-2009 02.02 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere