Schreeuwvodje en de negen pedo's

Stommeling Jones met een helm op
Wij hadden ons nooit zo in de 'Stichting' Stop Kindersex (die geen Stichting schijnt te zijn, vandaar de aanhalingstekens) en Yvonne van Hertum verdiept en hebben dat eigenlijk nog steeds niet, maar nu uw en onze captain zich er persoonlijk tegenaan bemoeid heeft, konden wij natuurlijk niet achterblijven.

Een originele invalshoek vonden wij in het verhaal 'Schreeuwvodje en de negen pedo's', waar wij weliswaar niet alles van begrepen, maar waar wij toch erg om moesten lachen. Iemand anders kennelijk niet, want eerst stond het hier en toen een poosje hier, alvorens geheel te verdwijnen.

Geschorst vanwege een sprookje

Ook geschorst vanwege een sprookje

Waarom verdwijnt zoiets? Nu ja, wij begrijpen dat 'The Big Boss' doende is het verhaal elders te plaatsen (zie de reacties bij 'TeamLeon Suspended' ) en zodra we weten waar, geven we de link wel weer door. Inmiddels was er echter wel een stukje van het sprookje van Schreeuwvodje dat onze speciale aandacht vroeg:

"Schreeuwvodje en haar pedofielensite

Wat een geweldig idee. Schreeuwvodje begon alvast met de uitwerking van een website met pedofielen, want hiermee kon ze heel veel aandacht krijgen. Ze schakelde haar vriendje Lammert in, zo’n beetje de enige journalist in Nederland die haar nog wel serieus nam buiten Matt Hoorn, om haar woordje op de nationale televisie te kunnen doen. Op de dag van de introductie van de website stond het hele land op zijn kop. Schreeuwvodje kon trots haar beveiligingscamera’s thuis laten zien aan Lammert terwijl elders in het land de ruiten werden ingegooid en kinderen met de dood werden bedreigd. Dit was de aandacht waar het prinsesje haar hele leven naar verlangd had en zoals Schreeuwvodje bewijst kan je dit bereiken door jarenlang consequent overal over te liegen."

De genoemde Lammert is een ons overigens onbekend figuur, die bij 'één vandaag' schijnt te werken, wat verklaart dat hij ons onbekend is, want wij kijken nooit naar dat soort staatspropagandaprogramma's. Hij heet Lammert de Bruin en uw en onze captain heeft hem inmiddels een eposteltje met een paar vraagjes gestuurd. Wij zijn reuze benieuwd naar de antwoorden.

10-02-2009 16.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere