Dutch Pedophiles Exposed

De nieuwe site van de 'Stichting' Stop Kindersex lijkt inmiddels toch echt te werken.Op http://dutchpedophilesexposed.org/frontpage/ treft men daadwerkelijk een aantal namen aan van kennelijk ooit veroordeelde pedofielen. Wij vinden deze digitale versie van de schandpaal hoogst verwerpelijk, te meer daar deze mensen hun straf al gehad hebben.

Tot onze verbazing hebben wij hier en daar gelezen dat Justitie gezegd zou hebben dat deze site niet aan te pakken zou zijn, omdat het een Amerikaanse site betreft. Aan onze hoela (meervoud van ammehoela, zoals u begrijpt). Maar goed, als deze site dan niet aan te pakken is, kunnen we in ieder geval eens informeren bij de eigenaar, of hij weet met wien hij in zee gegaan is. Vandaar dat wij het volgende bericht gestuurd hebben aan degene waarvan wij denken dat hij de eigenaar is (en wiens naam wij hier niet zullen noemen voordat hij ons vermoeden bevestigd heeft en daarna misschien ook niet eens. Wij zijn erg voor anonimiteit namelijk):

"Geachte heer [NAAM],

Er is op dit moment in Nederland een en ander te doen rond de zelfbenoemd pedofielenjaagster Yvonne van Hertum en haar clubje 'Stop Kindersex'.

Mevrouw van Hertum heeft nu, in een poging de Nederlandse wet te omzeilen, een zogenaamd Amerikaanse website opgezet, op http://dutchpedophilesexposed.org/.

Volgens mijn informatie is die site geregistreerd door [NAAM], dus u kunt mijn vraag wel raden: bent u dat?

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo
Hoofdredacteur www.opinieleiders.nl
"

Wij zijn reuze benieuwd naar het antwoord. Als dat bevestigend is, hebben wij nog een paar leuke vervolgvraagjes.

10-02-2009 20.28 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere