Yvonne van Hertum heeft zich al lang versproken

Nu de pedofielendatabase van Yvonne van Hertum en Stopkindersex in de pers rechtstreeks in verband wordt gebracht met een moord en minimaal een geval van bedreiging, doet mevrouw van Hertum verwoede pogingen zich te distantiëren van de database waarmede zij inmiddels onlosmakelijk verbonden is.

Te weinig en te laat, zouden wij zeggen. In 'Yvonne van Hertum zoekt problemen' wezen wij er al op dat mevrouw van Hertum een vrij doorzichtige constructie bedacht had om haar database te verkopen als het werk van een ander en dat dat niet alleen doorzichtig was, maar nog ongeloofwaardig ook. Op dat moment heeft zij, alias Stop Kindersex, zich al lelijk versproken. De text die de database aankondigde luidde immers: "Zodra onze man in Amerika gereed is met alle voorbereidingen verschijnt hier de link naar de online database met gegevens over (veroordeelde) pedofielen in Nederland."

"ONZE MAN IN AMERIKA", ziet u wel. Het was dus iemand van 'Stop Kindersex' die bezig was met het voorbereiden van de database. Daar moesten wij toen al om lachen en dat herhalen we graag even: "Maar voor de rechter stug volhouden dat je er nix mee te maken hebt hoor. Dat gaat zeker werken. Hahahahahaha. Sorry."

Hoewel Justitie buitengewoon laks is en de site nog steeds niet uit de lucht gehaald heeft, voelt Yvonne van Hertum de bui kennelijk toch al hangen en zij doet een vergeefse poging zich alsnog te distantiëren van de database:

"PERSBERICHT VAN STOPKINDERSEX

Bekendmaking

Zoals al dagen de ronde doet in de pers zou StopKinderSex (SKS)de website zijn die veroordeelde pedofielen online zou zetten met naam en toenaam. Dit gegeven is onjuist.!
De website van SKS zet GEEN veroordeelde pedofielen met naam en toenaam online, SKS heeft een link op de website staan naar de Amerikaanse website http://dutchpedophilesexposed.org.(DPE)
Deze website is opgezet door Amerikaanse staatsburgers. Met klem wijzen wij iedereen erop dat DPE slechts aan SKS een informatiekanaal heeft en dat DPE zelf verantwoordelijk is voor haar project. Voor klachten dient u zich te melden bij DPE en NIET bij SKS.
Het feit dat SKS de site DPE zou hebben opgestart is onjuist. Net als de US website http://www.wikisposure.com ( waar al meer dan een jaar Nederlandse pedofielen online staan en niemand over valt) valt DPE onder de Amerikaanse wetgeving.
SKS aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die NIET door SKS worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van SKS.
SKS is geen stichting en zal dus niet in die hoedanigheid in het openbaar treden

Team Stopkindersex.

voor meer informatie
Yvonne van Hertum
06-305 99 868
"

Bekendmaking Stop Kindersex11-02-2009 12.59 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere