Djogle

Djogle.Wat is dat, Djogle, en waarom zijn er op dit moment zo veel mensen op zoek naar Djogle? Om met die laatste vraag te beginnen: geen flauw idee.

Trouwens ook op de vraag wat Djogle precies is, moeten wij het antwoord schuldig blijven. Het enige wat wij erover kunnen zeggen is dat uw en onze captain Djogle bijna een jaar geleden een keer heeft uitgeroepen tot hondelulle van de week (Zie 'Djogle, de hondelulle van de week') en dat Djogle daar niet zo blij mee was. Ook na lezing van de verschillende reacties bij het desbetreffende stukje, blijven wij dat hele Djogle een uitermate vaag verhaal vinden. Wij hebben het trouwens even gecontroleerd, maar het bedrijf dat op het moment dat uw en onze captain zijn boze stukje over Djogle schreef "al meer dan vijf jaar" niet meer bestond, staat nog steeds in die fantastische database van Djogle en er is niets dat er op wijst dat het er ooit uitgehaald wordt.

Als je op Djogle googelt, krijg je "circa 8.970.000" treffers. Zou er daar nou niet eentje tussenzitten die wat meer duidelijkheid verschaft? Misschien wel, maar wij gaan niet de moeite nemen ernaar te zoeken. Wij hebben wel wat beters te doen, al zouden we zo gauw niet weten wat.

Mocht u overigens via Google bij dit stukje terechtgekomen zijn, zoekend naar Djogle, zoudt u ons dan misschien eens kunnen uitleggen waarom u Djogle zocht? Dank u.17-02-2009 13.10 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere