Zoon van de zon redt Nederlandse economie

Balkenende is GOD
Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. J.P. Balkenende, de ZOON van de ZON en tevens onze gewaardeerde premier, heeft gesproken en alles komt goed.De NRC zegt:
"Het was vanochtend minister-president Jan Peter Balkenende die teruggreep naar de zware economische crisis uit de vorige eeuw om de ernst van de huidige situatie te illustreren."
Dat heeft de NRC dan helemaal verkeerd begrepen, want HIJ weet natuurlijk als geen ander dat er niets aan de hand is, zolang HIJ aan het roer staat, want HIJ is ALMACHTIG en gaat dit probleem, dat dus voor HEM geen probleem is, met het grootste gemak oplossen. De NRC zegt:
"„De ongekende terugval van de economie doet denken aan de jaren dertig”, zei de premier. In de hal van het ministerie van Algemene Zaken sprak hij van „echt dramatische” werkloosheidscijfers. Coen Teulings, de directeur van het Centraal Planbureau (CPB) die naast hem stond, was ook ongebruikelijk somber over de jongste economische prognoses. „Dit is veel ernstiger dan verwacht”, zei de econoom wat bedremmeld. „De overheidsfinanciën slaan zwaar uit het lood.” "
Overdrijven is ook een kunst en wel een kunst die HIJ als geen ander beheerst. HIJ is er immers in geslaagd om de burger af te knijpen toen het goed ging met de economie ("Eerst het zuur en dan het zoet", weet u nog? Een onbetaalbare grap. Letterlijk.), dus gebruikt HIJ nu een leugentje om bestwil. Het kan namelijk nog veel erger en dat weet HIJ ook.
"„Het is alle hens aan dek”, zei Balkenende. De snel oplopende werkloosheid noemde hij het „meest pijnlijke” van de „grote beproeving” die de Nederlandse samenleving wacht. Hij vindt het een illusie om te denken dat alleen de overheid die problemen kan oplossen in deze „enorm ingewikkelde tijd”. Balkenende: „We hebben elkaar nodig”."
HIJ heeft natuurlijk helemaal niemand nodig, want HIJ is ALMACHTIG en HIJ heeft dit allemaal al jaren van tevoren zien aankomen, maar HIJ doet met opzet alsof HIJ iemand nodig heeft. "We hebben elkaar nodig". Bescheiden als HIJ is, neemt HIJ geen genoegen met de persoonsverheerlijking waar HIJ nu al jaren het slachtoffer van is. Het Nederlandse volk, dat sinds Clovis niet meer zo'n tot de verbeelding sprekende LEIDER gekend heeft en voor de volle honderd procent achter DEZE SYMPATHIEKE HELD staat, mag van HEM niet de indruk krijgen dat het voor diezelfde volle honderd procent afhankelijk is van HEM. Daarom, en daarom alleen, doet HIJ 'alsof HIJ zo gewoon gebleven is', terwijl HIJ natuurlijk NOOIT GEWOON GEWEEST is, want HIJ is de ZOON VAN DE ZON.

HIJ maakt, door alles zo zwart mogelijk af te schilderen, en liefst nog wat zwarter ook, van de gelegenheid gebruik om een aantal maatregelen mogelijk te maken die het Nederlandse volk op zijn plaats zullen zetten: eindelijk zal HIJ het MINIMUMLOON laten AFSCHAFFEN, HIJ zal de UITKERINGEN laten VERLAGEN, de PENSIOENEN HALVEREN, het ONTSLAGRECHT VEREENVOUDIGEN en voor eens en voor altijd duidelijk maken dat HIJ leeft bij, en vindt dat het Nederlandse volk moet leven bij Genesis III:19.

Niet voor niets heeft HIJ lang geleden al opgeroepen tot een terugkeer van de 'V.O.C.-mentaliteit': slechts een paar mensen rijk en de rest arm. Niet voor niets heeft HIJ in zijn GODDELIJKE ALMACHT besloten nu PANIEK te gaan zaaien, nog voordat er werkelijk iets aan de hand is. Het is overigens maar goed dat HIJ inmiddels al een GEDEGEN ONDERZOEK naar de KWESTIE IRAK geëntameerd heeft, want anders zouden KLEINGELOVIGEN en KETTERS misschien nog durven beweren dat HIJ de economische situatie nu gebruikt om de aandacht af te leiden van ZIJN BEDROG of FALEN. Alsof het HEM als GOD niet vrij staat te BEDRIEGEN wie hij wil, of naar hartelust te FALEN wanneer het HEM UITKOMT.

ZIJN BLIJDE BOODSCHAP moet in feite als volgt verstaan worden: "Er is niets aan de hand, want IK zal u leiden. U moet naar MIJ luisteren en als u naar MIJ luistert, komt alles goed. En anders ook, want IK ben GEWELDIG, IK ben ALMACHTIG, IK ben DE ZOON VAN DE ZON".Plaatje17-02-2009 15.23 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere