Stop Kindersex is een beetje dom

Stop Kindersex is een beetje dom.Een beetje dom? Stop Kindersex is ontzettend dom. Ten eerste denkt men bij Stop Kindersex dat er iemand gelooft dat Yvonne van Hertum het er niet meer voor het zeggen heeft, terwijl het een publiek geheim is dat Yvonne van Hertum Stop Kindersex ís. Dat ze een aantal vermoedelijk geestelijk minvermogenden voor haar karretje heeft weten te spannen, doet daar niets aan af.

Ten tweede denkt men bij Stop Kindersex dat er mensen zijn die geloven dat de 'Amerikaanse database met Nederlandse pedofielen' geen initiatief is van Stop Kindersex en wordt bijgehouden alsmede online gezet door Amerikaanse staatsburgers. Mocht het Openbaar Ministerie eindelijk tot vervolging overgaan, dan moet het toch een klein kunstje zijn om aan te tonen dat het initiatief afkomstig is van Stop Kindersex, zou je zo zeggen. Hé, was er inmiddels niet een bewaarplicht voor internetproviders? Als Stop Kindersex of Yvonne van Hertum de mailtjes gewist heeft, zijn ze misschien nog wel te vinden bij de provider, niet?

Dat in ieder geval de webwerf 'Dutch Pedophiles Exposed' niet het initiatief is van de eigenaar, Menno E. Aartsen, die er immers pas ná 6 februari bij betrokken geraakt is, hebben we eerder al laten zien. Wie er officieel de eigenaar is van 'Dutch Predators', is ons niet bekend, maar het zou ons niets verbazen als ook hier de mailtjes van Stop Kindersex of Yvonne van Hertum duidelijkheid zouden kunnen verschaffen. Wat zegt u? Geldt die bewaarplicht niet voor mailtjes? Weet u dat wel zeker?

Bij Stop Kindersex denken ze dat ze slim zijn, of ze doen alsof, en dus verkneukelen ze zich over Ad van den Berg, of ze doen alsof. 'Opperpedo v.d. Berg: Aanklacht tegen medewerkers van StopKinderSex', aldus de kop.

"De kogel is door de kerk, het gaat gebeuren, zoekend naar een onderduikadres zijn wij hard bezig om alle sporen te wissen, dat zou als muziek in de oren van opperpedo v.d. Berg van de pedo partij PNVD klinken. De stumper denkt echt dat hij SKS voor de rechter kan dagen. Waarom denkt hij dat, hij denkt dat de website waar veroordeelde zedendelinquenten opstaan dutchpredators.org onder het gezag van SKS valt."
Het Nederlands van SKS is niet best, maar u begrijpt hopelijk wat hier bedoeld wordt. Wij zouden zelf nooit geschreven hebben over een "website waar veroordeelde zedendelinquenten opstaan", aangezien wij ons zouden kunnen voorstellen dat er dan onmiddellijk behoefte onstaat aan een "website waar veroordeelde zedendelinquenten weer gaan zitten". Hahahahahaha. Sorry, maar dit moest even.
"Rollend van het lachen onder ons bureau lazen we het bericht op de officiele website van de PNVD meelezen. Voor de zoveelste keer laten we je droom uitéén spatten v.d. Berg."
Die eerste zin is niet alleen ongrammaticaal, maar levert ook nog een inzicht op in de onvermoede talenten van SKS: men kan rollend lezen. Sterker nog, men heeft voldoende ruimte onder het bureau om aldaar rollend te lezen. Of het hier om koprollen of zijwaartse rollen gaat, vermeldt het verhaal niet, dus hier zult u uw eigen fantasie moeten gebruiken. Maar goed: er volgt een genummerd lijstje, dat kennelijk moet leiden tot het uiteenspatten van de droom van v.d. Berg:
  1. De website dutchpredators.org is van twee Nederlanders die het Amerikaans staatsburgerschap hebben aangenomen.(NOOT VAN UW CAPTAIN: dat is zeer ongeloofwaardig, maar makkelijk te controleren.)
  2. Dezelfde website wordt gehost in Amerika, en bijgehouden door deze 2 Amerikanen. (NOOT VAN UW CAPTAIN: als blijkt dat de site de facto van SKS is, maakt het niet uit waar hij gehost wordt.)
  3. Men mag een eigen mening hebben, en die heeft StopKinderSex, wij vinden het een prima idee dat er foto’s van veroordeelde zedendelinquenten online staan, als waarschuwing voor de buurt. (NOOT VAN UW CAPTAIN: men mag een eigen mening hebben, maar men mag niet in strijd handelen met de wet.)
  4. Het schijnt dat Nederlanders het daar mee eens zijn, want op de dag van de lancering (bekendmaking) waren er maar 4.2 miljoen mensen online. (NOOT VAN UW CAPTAIN: waarschijnlijk bedoelt men "maar liefst 4,2 miljoen mensen". Of "Nederlanders het daar mee eens zijn" doet echter niet ter zake.)
  5. Je weet wat er op valse aangifte staat nietwaar? (NOOT VAN UW CAPTAIN: als hij dat niet weet, kan hij het altijd navragen bij Yvonne van Hertum, want die heeft er ervaring mee, schijnt.)
Het stukje van Stop Kindersex wordt besloten met: "Eindelijk onze eigen mening zeggen: Goodbye Ad, you’re the weakest link.". "Eindelijk"? Ze doen niet anders. Wat nou "eindelijk"? Of Ad inderdaad "the weakest link" is, of desnoods "the missing link", is niet iets waar wij lang bij stil willen staan. Wij hebben ook niet de indruk dat wij die man mogen, of zouden mogen als wij hem zouden kennen, maar wij denken wel dat Stop Kindersex zich ten onrechte wat weinig zorgen maakt. Of althans doet alsof.

18-02-2009 13.19 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere