Gábor Babos ondersteboven op het toilet

Hoewel wij het liever anders gezien hadden, doet onze stagiaire al onze boodschappen bij Albert Heijn, wat ons zinloos veel geld kost.

Inmiddels zijn wij er achter waarom zij dit doet: vanwege die stomme voetbalplaatjes. Zij heeft namelijk bedacht dat haar dochtertje (uw weet wel, het beroemde dochtertje van onze stagiaire) gevoelig is voor kleine beloningen in de vorm van het mogen plakken van stickertjes op stukken papier en dan komen die gratis voetbalplaatjes toch mooi van pas, zeg nu zelf. Onze manier van opvoeden zou het niet zijn, maar goed.

Vanmiddag meende onze stagiaire dat er een ramp gebeurd was: haar dochtertje had een plaatje "van een meneer met handschoenen aan" ondersteboven opgeplakt. Bij nadere bestudering (die wij door Stommeling Jones hebben laten verrichten) bleek het te gaan om Gábor Babos. Wij weten niet hoeveel dat plaatje in de ruilhandel waard is, maar hij hangt nu dus ondersteboven op het toilet in onze redactievilla en dat blijft zo: toen onze stagiaire probeerde de zaak te herstellen leverde dat een enorme huilbui van het dochtertje van onze stagiaire op, dus dat gebeurt geen tweede keer.

Onze redactievilla
Foto: redactievilla met toilet. Het toilet is vanuit deze hoek niet zichtbaar01-03-2009 21.18 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere