Nadine Morano, ongezien een sufkut

Stommeling Jones als kamerclown
Wij hadden nog nooit van Nadine Morano gehoord voordat wij dit lazen: 'Morano veut mettre fin aux insultes sur Internet à son égard'.Het gaat om beledigingen aan het adres van deze "secrétaire d'Etat à la famille". Hm. Als wij nu zeggen dat zij kennelijk de Franse André Rouvoet is, wie beledigen wij dan? Nadine Morano of André Rouvoet? Mevrouw Morano, aangenomen dat Nadine ook in Frankrijk een meisjesnaam is en zij niet het Franse equivalent van "a boy named Sue", voelt zich ernstig in haar kruis getast door commentaren op YouTube en Dailymotion (wat is dat nu weer?), schijnt. Vandaar dat de Franse Justitie nu de ipadressen van de desbetreffende respondenten wil achterhalen, om genoemde respondenten te kunnen bestraffen.

Als je jezelf op deze manier in de krant weet te krijgen, ben je voor ons ongezien een sufkut. Dat is geen belediging, maar een constatering. Overigens vonden we ook nog het stukje Nadine Morano, la Castafiore de Nicolas Sarkozy', waarin wij lazen:

"[...]

«Nadine Morano, c'est la Castafiore. Elle est sympa mais elle énerve tout le monde et tout le monde la fuit», déclarait récemment la Secrétaire d'Etat d'ouverture chargée de la Ville, Fadela Amara.

[...]"

Dat lijkt ons dan weer een belediging voor Bianca Castafiore.

12-03-2009 20.06 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere