Zoon van de zon stuurt Nederland uit de problemen

standbeeld van de zoon van de zon
Tot mijn verbijstering zijn er mensen die onze gewaardeerde premier, de ZOON VAN DE ZON, de GEWELDIGE, de GEWELDENAAR, de MAKER, Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Pffrt. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Ds. J. P. Balkenende "een halve zool", "een volslagen debiel", "een achterlijke kwakbol", "een luldebehanger eerste klas" en zelfs "een driedubbelovergehaalde oetlul" durven noemen.

Natuurlijk is HIJ alleszins bij machte om dergelijke ONGELOVIGEN, om niet te zeggen KETTERS, te treffen met ZIJN VERNIETIGENDE BLIKSEM, maar HIJ kiest ervoor om zulks niet te doen. HIJ is ALMACHTIG, maar wil daar geen misbruik van maken, wat HEM siert, terwijl zijn EEUWIGE en ONGEREMDE SCHITTERING natuurlijk niet eens siering behoeft. In plaats daarvan heeft HIJ ervoor gekozen om deze week een foto van HEMZELF te laten afdrukken op een van de vele staatsblaadjes die HEM hiertoe te allen tijde ter beschikking staan, in dit geval het TROS Kompas.

Deze foto laat zien dat HIJ het stuur nog steeds krachtig vasthoudt en staat symbool voor de wijze waarop HIJ ons land uit de problemen zal sturen. Niet voor niets zit HIJ in een Ferrari, wat natuurlijk duidt op de snelheid waarmee HIJ de problemen zal oplossen. En men zou hier natuurlijk flauwe grappen over kunnen maken, in de trant van "die Ferrari staat stil, is dat ook ergens symbolisch voor", maar dat gaat te ver.

Neen, die foto, waarop HIJ staat afgebeeld zoals HIJ is, energiek, dynamisch, krachtdadig en every inch de FORMIDABELE LEIDER die ons land in deze donkere periode nodig heeft, zegt alles, en zegt dat goed. Hieronder drukken wij er een gedeelte van af. Leve de ZOON VAN DE ZON, de GEWELDIGE, de GEWELDENAAR, de MAKER, Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Pffrt. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Ds. J. P. Balkenende!

Plaatje28-03-2009 14.15 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere