Jezus, wat een goedkoop en doorzichtig opzetje

Stommeling Jones als kamerclown
De commissie Davids, die door premier Balkenende is ingesteld om het straatje van premier Balkenende schoon te vegen en bestaat uit vriendjes van premier Balkenende, maar zogenaamd onderzoek gaat doen naar de besluitvorming rond de aanval op Irak, heeft een eerste schot gelost, en verdomd: het was nog erger dan verwacht.

Niet alleen heeft het desbetreffende neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet Balkenende (welk nummer het was, zijn wij vergeten, want die man struikelt sneller van gevallen kabinet naar gevallen kabinet dan zijn schaduw) niets verkeerd gedaan, want dat zegt Balkenende zelf, dus wie is zo'n commissie dan om hem tegen te spreken, maar ook als de regering in de kwestie Irak iets verkeerd gedaan heeft, wat dus volgens de onderzoeksopdracht niet het geval kan zijn, is het allemaal de schuld van de AIVD, volgens de commissie Davids.

De tweede kamer gaat hier ongetwijfeld weer een schijndebat aan wijden, maar de MOTIE VAN WANTROUWEN waar Balkenende al sinds de eerste dag van zijn eerste premierschap permanent aanspraak op maakt, komt er weer niet, want die zou kunnen leiden tot nieuwe verkiezingen en dan moeten er te veel zittende kamerleden bang zijn voor hun zetel, dus dat willen ze niet.



29-03-2009 17.39 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere