Frans Bauer lelijk voor joker in peniskoker

Helaas: de kop boven dit stukje berust niet op waarheid.Dit stukje valt namelijk in de categorie '1 aprilgrappen die niet doorgingen'.

Het idee was geweldig. Uw captain en Visstick G. hadden namelijk het volgende bedacht: iemand moest Frans Bauer benaderen met een fantastische grap voor het programma Bananasplit, waarbij Frans Bauer Joris Linssen in de boot zou nemen. Wat Frans Bauer daarbij niet moest weten, was dat niet Joris Linssen, doch Frans Bauer het werkelijke slachtoffer van de grap was.

De bedoeling was dat Joris Linssen op 1 april opnamen zou maken op Schiphol, voor zijn programma 'Hello, Goodbye'. Frans Bauer moest dan, verkleed als Papoea met peniskoker uit de gate komen, geleid door de gedachte dat Joris Linssen zo'n opvallende verschijning zeker zou aanspreken.

Om het geheel nog wat opvallender te maken, hadden we gedacht aan een paar stevige lijfwachten voor deze toch al opvallende naakte Papoeaprins (dat van die prins hadden we er in de gauwigheid ook maar even bij verzonnen, want als we eenmaal bezig zijn, gaat het snel), bijvoorbeeld een paar van die K1-vechters en dan in net iets te krappe pakken en met zwarte zonnebrillen, u kent dat beeld wel.

Joris moest vervolgens met cameraploeg en uitgestoken hand op Frans afgaan, Frans tot Frans' verbijstering straal voorbijlopen en iemand achter Frans gaan interviewen over zijn vakantie in Benidorm, of zoiets onbenulligs. Terwijl Frans daar stond (en we hadden de kop voor privé ook al verzonnen: 'Frans Bauer voor joker in peniskoker') zou iemand een spandoek ontrollen met daarop de sterke text: "Haha! 1 april!".

Niet doorgegaan dus. Jammer, maar helaas.01-04-2009 07.00 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere