Fuck YouTube

Zojuist zagen wij dat er weer eens iemand bij ons terechtgekomen was via de zoekactie ["the internet is for porn"].Toen wij puur routinematig even controleerden of de skakels in het desbetreffende stukje nog klopten, stuitten wij op de volgende belachelijke mededeling van YouTube:
" Deze video of groep kan beelden bevatten die voor sommige gebruikers niet geschikt zijn, zoals is bepaald door de gebruikers van YouTube.

Als je deze video of groep wilt bekijken, moet je bevestigen dat je 18 of ouder bent door je aan te melden of te registreren."

Rot godverdomme een eind op. Voor het gemak en om onze lezers de bijbehorende bloedgolven te besparen, hebben wij de skakel in quaestie aangepast. Als u dus een grappig tekenfilmpje ter illustratie van "the internet is for porn" verwacht had, weet u nu waarom u hier terechtgekomen bent. Wat zullen we godverdegodverdegodver nou krijgen zeg. Fuck YouTube.

Laat ze er godverdomme gauw inzakken. Hufters03-04-2009 20.50 | Door: Technische Dienst

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere