Stroomstoring in deel Utrecht

Een onzer Utrechtse correspondenten laat ons weten:
"Wel GODVERDEGODVERDEGLOEIENDEGODVERDOMME! Zit je rustig de krant te lezen met een muziekje erbij, valt plotseling de stroom uit. Wat is dat voor gekloot? Vroeger had je dat nooit, maar dankzij die fijne privatisering kun je er zo langzamerhand donder op zeggen dat het minimaal een keer per maand raak is. Cpt. Iglo, doe daar iets aan!"
Welnu, bij navraag bleek dat de stroom in het desbetreffende deel van Utrecht (Overvecht-Zuid) er pakweg tien minuten af geweest is, wat natuurlijk tien minuten te lang is. Onze politieke partij (u weet wel, de Intelligente Goede Lijst Onafhankelijken) wil maar niet echt van de grond komen, maar mochten we er toch nog serieus werk van maken, dan zullen we in het tienviltjesprogramma opnemen dat de nutsbedrijven genationaliseerd moeten worden.

07-04-2009 11.32 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere