Der Amsterdamer Star-Anwalt Gerard Spong

Stommeling Jones
De deense vlag
Wij kijken veel minder teevee dan vroeger en het programma 'Advocaat van de duivel' is niet een van de programma's waar wij onze tijd aan willen verdoen.Daar staat tegenover dat een grappig bericht over een in het buitenland verkeerd begrepen televisieprogramma altijd de moeite waard is, met als gevolg dat wij nu eventjes Netzeitung.de gaan citeren:
"TV-Gericht spricht den Papst schuldig

In der niederländischen Reality-Show «Advocaat van de Duivel» (Anwalt des Teufels) ist Benedikt XVI. von einer Bürger-Jury verurteilt worden. Sein Star-Verteidiger konnte nur in einem Punkt einen Freispruch erreichen.

Eine Gerichts-Show des öffentlich-rechtlichen Fernsehens der Niederlande hat Papst Benedikt XVI. für Millionen von Aids-Toten verantwortlich gemacht. Eine fünfköpfige «Bürger-Jury» befand am Mittwoch, der Papst sei «schuldig», weil er mit seinen Äußerungen gegen den Gebrauch von Kondomen die Ausbreitung der tödlichen Immunschwächekrankheit Aids fördere."

Het is toch wat. Wij gaan niet het hele stukje hier overnemen, maar we willen u het volgende niet onthouden:
"Gegen einen solchen Schuldspruch, [...], argumentierte in der viel beachteten neuen Reality-Show «Advoocat van de Duivel» (Anwalt des Teufels) der Amsterdamer Star-Anwalt Gerard Spong."
Wij hebben overigens het vet toegevoegd in "der Amsterdamer Star-Anwalt Gerard Spong", om het extra te benadrukken. Wij kwamen namelijk niet meer bij van het lachen en daarom citeren wij het nog maar een keertje: "der Amsterdamer Star-Anwalt Gerard Spong". Proest.

16-04-2009 15.49 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere