De De Telegraaf, de hondelulle van de week

Wij lezen de De Telegraaf uitsluitend omdat je nu eenmaal moet weten wat er leeft onder de vijand, maar vandaag wilden wij bij een Telegraafstukje over de censurerende burgemeester van Utrecht een reactie plaatsen, die als volgt geweigerd is:
"Beste lezer,

U heeft gereageerd op een artikel op telegraaf.nl. Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en geoordeeld dat uw reactie niet voldoet aan onze huisregels. Uw reactie is niet vrijgegeven voor publicatie op telegraaf.nl. Klik hier om naar het artikel te gaan waarop u heeft gereageerd en probeer het eventueel nogmaals.

Met vriendelijke groeten,

Het moderatingteam van telegraaf.nl

PS. Dit is een automatisch gegenereerd bericht."

Omdat de De Telegraaf de reacties censureert bij een stukje over censuur benoemen wij de De Telegraaf tot Hondelulle van de Week. Waarvan akte.

TOEVOEGING: zojuist zagen wij dat de De Telegraaf al eerder de Hondelulle van de Week geweest is, om ongeveer dezelfde reden. Misschien moesten wij er gewoon maar niet proberen te reageren, eigenlijk.21-04-2009 13.54 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere