Eindelijk succes tegen dierenterroristen?

Wij zijn ooit, zoals veel kinderen en pubers, een poosje vegetariër geweest.Maar ja, vlees is gewoon lekker en de mens is nu eenmaal een omnivoor dus daar zijn we mee opgehouden. Leer is een prachtig materiaal en een mooie bontjas is niet lelijk. Afijn, om kort te gaan en deze te lange inleiding af te sluiten: wij hebben een schijthekel aan terroristen die zichzelf dierenbevrijders noemen en in dier voege eerzame bontfokkers het brood uit de mond proberen te stoten. Bij de kop 'Weer nertsenbevrijder aangehouden' konden wij een gniffel dan ook niet onderdrukken. Dat er "nertsenbevrijder" staat in plaats van "terrorist" komt doordat de mededeling afkomstig is van een met de terroristen sympathiserende webzijde, om het voorzichtig te zeggen. Het hele stuk luidt overigens als volgt:
"Ongeveer een uur geleden is een bewoonster van onze woongroep in Amsterdam gearresteerd in verband met de nertsenbevrijding in Zeeland.
Meer nieuws volgt
"
Wij zijn benieuwd of het hier bij blijft, of dat men er nu eindelijk in slaagt deze doorgeslagen "dierenliefhebbers" achter de tralies te krijgen, waar ze horen.

21-04-2009 18.05 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere