Nederland hoopt vergeefs op kabinetscrisis

De ZOON VAN DE ZON heeft in ZIJN GOEDERTIERENHEID toegestaan dat de PvdA probeerde een principiële indruk te maken op de PvdAkiezers, maar de ALMACHTIGE ZOON VAN DE ZON kan natuurlijk niet aan de gang blijven (hm. Daar de ZOON VAN DE ZON ALMACHTIG is, kan HIJ natuurlijk best aan de gang blijven, dus de uitdrukking is wat ongelukkig gekozen, waarvoor excuses) en HIJ zal dan ook vanavond persoonlijk het debat in de kamer komen beëindigen, waarbij HIJ de PvdA zal dwingen akkoord te gaan met de door HEM voorgestelde oplossing, van het door HEM toegestane probleem.

Met andere woorden: de kleingelovigen die denken dat HIJ zal toestaan dat de PvdA ZIJN kabinet ten val brengt door het met HEM afgesloten regeerakkoord te verbreken, komen bedrogen uit. Als HIJ wil, komen die twee JSFs er gewoon en als HIJ iets anders wil, gebeurt dat. Dit kabinet blijft zitten waar het zit en zit onder ZIJN deskundige en inspirerende leiding de hele rit uit, waarna HIJ bij de volgende verkiezingen ZIJN partij naar de absolute meerderheid zal leiden. HIJ is GEWELDIG, HIJ is ALMACHTIG, HIJ is Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. J.P. BALKENENDE, HIJ is de ZOON VAN DE ZON en de MEESTER VAN HET UNIVERSUM. HOERA, HOERA, HOERA.

Plaatje23-04-2009 15.21 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere