Ruimtewezen gefotografeerd

Op verschillende plaatsen op het internet zagen wij vandaag de mededeling dat een vrouw "met gevaar voor eigen leven" of "ternauwernood" kans had gezien een buitenaards wezen, een ruimtewezen of een alien, hoe u het ook wilt noemen, te fotograferen.

Het gebeurde in een parkeergarage in de hoofdstad van Qatar, volgens de De Telegraaf. Laten wij nou toevallig zelf vandaag, zonder gevaar voor eigen leven en in alle rust (het monster bleef op ons verzoek rustig even poseren: "Ik heb lichtjaren gereisd, dus die paar minuutjes kunnen er ook wel even af.") een buitenaards wezen hebben gefotografeerd op het Rode Plein in Moskou, de hoofdstad van Rusland. De man links staat overigens niet het monster te fotograferen, doch twee Russen die kennelijk een dagje uit waren, maar schuil gaan achter de alien en het hele ruimtewezen niet eens hebben opgemerkt.

Een alien op het rode plein27-04-2009 18.47 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere