Aluminium hoedjes onderdeel van de samenzwering

StommelingJones
Wij gaan volgende week een paar jaar geleden naar een conventie van tijdreizigers, waar wij helaas net iets te laat zullen zijn aangekomen en dan is iedereen al weg, met als gevolg dat men dacht dat wij niet gekomen waren, zoals u hier kunt lezen.

Dit even terzijde, doch niet geheel, want wij wilden het vandaag met u hebben over complottheorieën, complotten en samenzweringen, in relatie tot de inmiddels beroemde aluminium hoedjes. Wij citeren even de Wikipedia, die zegt:

"Tin foil hats and paranoia

The reasons for their use include the supposed prevention of perceived harassment from governments, spies or paranormal beings. These draw on the stereotypical images of mind control operating by ESP or technological means, like microwave radiation. Belief in the effectiveness of tin foil hats is popularly associated with paranoia or mental illness."

En nu komt dat tijdreizen weer om de hoek kijken: wij zijn namelijk over een jaar of zeven een alien tegengekomen die niet alleen bij Roswell (New Mexico) was neergestort, maar op tijd weg heeft weten te komen en zodoende als enige bemanningslid het hele incident overleefd heeft.

Hij gaat ons allerlei interessante verhalen verteld hebben, waaruit niet alleen gebleken zal zijn dat Edgar Mitchell helemaal niet geschift is, maar ook dat de NASA liegt. Het belangrijkste nieuws dat wij gekregen zullen hebben, zal echter zijn dat de aluminium hoedjes wel degelijk effectief zijn, maar niet op de manier die de dragers voor ogen staat. De hoedjes zijn namelijk onderdeel van het grote internationale complot en ze worden door de geheime wereldregering juist gebruikt om de dragers op een dusdanig subtiele manier te manipuleren dat iedereen denkt dat ze geschift zijn. Het had ook nog iets te maken met chemtrails en het opblazen van de Twin Towers, maar hoe dat ook al weer zat, zijn we vergeten.

NOOT VAN UW CAPTAIN: Onze stagiaire is jarig en dat hebben we gevierd. We waren Stommeling Jones even uit het oog verloren en toen heeft hij met zijn zatte kop bovenstaand stukje geschreven. We zullen voortaan beter opletten.28-04-2009 16.33 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere