Louis van Gaal moet leren blaffen met een bril

Stommeling Jones
Wij vertellen niemand een geheim als wij u mededelen dat Louis van Gaal misschien wel naar Bayern München gaat.Volgens de geruchten neemt hij Sjota (of misschien Shota) Arveladze mee als assistent, wat een goed idee is, naar wij uit nog betrouwbaarder bron hebben vernomen. Wij gaan hier niet suggereren dat het Sjota's of Shota's idee was om dit jaar maar eens kampioen te worden, maar hij schijnt wel een substantiële bijdrage geleverd te hebben, om het voorzichtig te formuleren.

Ook willen wij het hier niet uitgebreid hebben over de suggestie dat Dirk Scheringa niet de baas zou zijn bij AZ, wat wij Shrek van Gelder toch echt even hoorden zeggen, in Studio Ajax, vanavond nog, want dat is ie natuurlijk wel, maar die kale volleyballer, kom hoe heet ie, o ja, die Toon Gerbrands, die coördineert daar de boel, dus die weet vast wel wie het er echt voor het zeggen heeft, dus als u het echt wilt weten zult u het wel aan hem moeten vragen. En vraag dan meteen even wie die Mounir El Hamdaoui die vrije rol heeft gegeven, want dat was volgens ons vermoedelijk ook geen spontaan idee van Van Gaal, want die kan daar helemaal niet tegen, als schoolmeester.

Maar daar gaat het niet om, want het ging om iets heel anders. Wij hoorden namelijk in Studio Ajax (ook wel bekend als 'Studio Voetbal', maar niet bij ons) dat men voorzag dat Louis van Gaal in Duitsland problemen zou krijgen als hij zijn 'uitbarstingen' jegens de pers op het Duitse journaille zou botvieren. Welnu, wij zullen niet zeggen dat sommige van onze beste vrienden Duitsers zijn, want zoveel vrienden hebben wij niet, dus het zou een gotspe zijn om die paar mensen ook nog onder te verdelen in 'beste' en 'sommige van onze beste', aangezien onze vrienden allemaal onze beste vrienden zijn, dus wat lullen we nou, maar wij kennen wel genoeg Duitsers om te weten hoe je ermee moet omgaan en Louis van Gaal's uitbarstingen zullen alleen maar in zijn voordeel spreken. Duitsers moet je namelijk afblaffen, afbluffen en afbekken, aangezien ze daar heel gevoelig voor zijn.

Aangezien Duitsers ook nog eens heel gevoelig zijn voor universitaire titels als Professor en Doctor (of Doktor) en iedereen met een bril automatisch een intellectuele status toedichten, kunnen wij Herr Professor Doktor Louis van Gaal alleen maar adviseren om zich een duidelijke bril aan te schaffen voordat hij op zijn eerste Duitse persconferentie alle Duitse journalisten wegens ongeneeslijke domheid onder uit de zak geeft. Maar, als hij het goed doet kan het zelfs zonder bril of al dan niet virtuele contactlenzen. Hup Louis! Blaf Louis! Je kunt het.03-05-2009 23.32 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere