Hoe zit dat met winkelroutes.nl?

Naar aanleiding van een reactie van iemand die zegt Erik Pot te zijn bij ons stukje 'Djogle' zijn wij natuurlijk even internet opgefietst om wat meer over Erik Pot te weten te komen.Wij kwamen zijn naam op verschillende plaatsen tegen, maar de volgende vindplaats intrigeerde ons het meest: Ondernemen - Startkabel.nl - Forum | winkelroutes.nl. Ene J.Bonneur zegt daar (9 augustus 2007): " Als je een baan zoekt als verkoper (of winkelier bent) trap dan niet in de sprookjes van Erik Pot van Winkelroutes.nl".

Daar heb je natuurlijk helemaal niets aan en reeds op 29 oktober 2007 (een drukbezocht topic, maar niet heus) zegt ene Erka: "waarom geeft U niet meer informatie omtrend Uw beweringen, dan kunnen wij daar wat mee."

Vervolgens blijft het heel lang stil, maar op 10 februari 2009 komt Jim het topic tegen en zegt: "Erik Pot is nu Djogle. Heb je meer info over het waarom van bovenstaande statement ?"

Wij zijn eerlijk gezegd ook reuze benieuwd naar een nadere uitleg, want op deze manier heeft niemand er iets aan. Wij hadden nog nooit van winkelroutes.nl gehoord en toen wij er een kijkje gingen nemen, konden wij er eigenlijk geen chocola van maken, wat niet automatisch hoeft te betekenen dat er iets mis mee is. Wel viel ons de tekst "DE ZOEKMACHINE VAN WINKELEND NEDERLAND" op. Hoe zit dat? Kent winkelend Nederland winkelroutes.nl? Kennen winkeliers winkelroutes.nl? Hoeveel vage webzijden houdt die Erik Pot er nog meer op na?

Mocht u een van deze vragen kunnen beantwoorden, dan houden wij ons van ganscher harte aanbevolen.05-05-2009 15.57 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere