Wouter Bos wil graag vice-premier worden onder Wilders

Stommeling Jones als kamerclown
Wouter Bos wil graag vice-premier worden onder Wilders.Weliswaar schijnt hij gezegd te hebben dat de PvdA zeker geen coalitie met de PVV zal aangaan, maar wij weten allen hoe veel dit soort uitspraken van de 'PvdA-leider' waard is. Kunt u zich bijvoorbeeld nog herinneren wie er zeker geen minister zou worden onder Balkenende? Neen, natuurlijk, want als je je alle waardeloze uitspraken en beloften van Wouter Bos nog moet gaan zitten herinneren ook, heb je daar een volslagen zinloze dagtaak aan, maar het was Wouter Bos.

Wouter 'noem me nou eens niet Kabouter Wauwel' Bos schijnt gezegd te hebben "een 'warm en solidair' land na te streven". "Het Nederland van Wilders wordt volgens hem 'vervelend, koud en kil'", aldus de De Telegraaf van vandaag. Grappig is dat, want als er nou iemand bezig is om Nederland "vervelend, koud en kil" te maken, is het wel Jeepeetje het mislukte premiertje c.s., dus met medeweten en medeplichtigheid van Wouter 'de geestelijke dwerg' Bos. Maar goed, de vraag is niet óf Wouter 'de windvaan' Bos op zijn krasse uitspraak terugkomt, maar wanneer. Waarschijnlijk wil hij wachten tot na de eerstvolgende kamerverkiezingen, als hij ziet dat de voormalige PvdA in dezelfde positie terecht is gekomen als de godsdienstwaanzinnigen van de Christenunie nu: vrijwel niemand wil ze hebben, maar ze krijgen wel onevenredig veel macht omdat de regering anders geen meerderheid heeft. Voor PvdA-kiezers die echt niet willen dat de PvdA met de PVV gaat samenwerken zit er dus maar een ding op: niet op de PvdA stemmen, zodat die partij niet meer terugkomt in de kamer. Mooi, zijn we daar ook van af.



12-05-2009 12.01 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere